Костюм от сако от пепит с червени, сини и бели ивици и tъмно син панталон JN 19505 - 512 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JN 19505 - 512IN
В наличност
209,00лв.

* Налични BG Размери - Панталон:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

С този бизнес костюм ще се чувствате грациозно и комфортно, както в бизнес среда, така и в свободните градски пространства. Материята на сакото е луксозно мека и нежна, и не дразни кожата, ако сте с по-фина риза или блуза. То е проектирано от вискозна бленда със съдържание на полиестер и еластан.
Сакото се отличава с модел на диагонални ивици. То се предлага във фин сив нюанс и е украсено с черно, червено и бяло райе. Заоблената яка ще ви осигури топлина и спокойствие през по-хладните месеци на годината, така че може да използвате връхната дреха като леко яке в деловите ангажименти и като сако – за специални поводи.
Панталонът в богат тъмно син цвят е фино текстуриран с миниатюрни точици, които създават отблясък на светлината и вълнуваща игра на сенки и светлини. Той е силно втален и крачолът се стеснява към подгъва. Панталонът е с женствена дълбока талия, гайки за колан, функционални джобове и класическа дължина. Изработен е от плътна, средно еластична и устойчива на гънки материя и осигурява оптимална гъвкавост при движение. Компетентното изпълнение и традиционната кройка ще изваят силуета ви и ще ви придадат по-фин и елегантен външен вид. 
Може да присъедините към този тоалет Дамска риза с нежна дантела от памук с еластан B 17530 ! Ако се нуждаете от допълващ аксесоар, нашето предложение е да завършите визията си с Черна дамска чанта с дълга дръжка и през рамо BAG 1169 BLACK от нашата дигитална витрина!
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Есен / Зима

Дължина на ръкав :
Дълъг ръкав
Състав на сакото :  59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан 
Състав на панталона :
59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Закопчаване :
С цип
Модел :

Дамски костюми 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: