Дамска сива пола с ивици в бордо и тъмно синьо с пепит P 19503

Производител: NS INISESS
Код на артикула: P 19503IN
В наличност
76,00лв.

* Налични BG Размери - Пола:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Ако си търсите изискана пола с дължина около коляното, защото бизнес етиката във вашия офис е такава, че ви налага да ходите на работа с такива поли всеки ден, то тази пола и идеалният избор за вас. Полата в тази комбинация е с класическа права кройка и закопчаване с дискретен цип. Дължината на модела е до коляното.
С нея ще демонстрирате вашия безпогрешен вкус и ще затвърдите позицията си на най-стилната дама в офиса! Тази пола в приглушени, земни тонове е перфектно решение, както за вашите делови ангажименти, така и за коктейлна вечер. Проектирана от деликатна пепитена тъкан с женствена висока талия, тя е украсена с хоризонтални червени и черни ивици, които контрастират страхотно на нейния сив цвят. Специалната технология на тъкане на плата и експертно изработената кройка ще изваят фигурата ви и ще ви придадат стегнат силует.
Създайте елегантен и добре обмислен външен вид с подходящ модел от продуктовата ни гама Дамски Ризи и Блузи! За зашеметяващ външен вид, съчетайте полата със Сиво сако с ивици в бордо и тъмно синьо от нашата колекция A/W 19/20. Сакото също е изработено с декоративни ивици в тези контрастни цветове.
Ако желаете да добавите докосване на цвят и модел, завършете стайлинга си за офиса с Шал с основа в цвят екрю с геометричен принт SL 497 GREY – ECRU! При закупуване на чанта или шал, получавате безплатна достака до куриерската фирма, когато купувате продукти над 100 лева!
 
Срок за доставка:
24 часа
Подходящ сезон :
Пролет / Есен / Зима
Състав на Полата :
95% Поливискон 5% Еластан
Закопчаване :
С цип 
Модел :
Дамска Пола 2020
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: