Дамски вълнен кариран панталон N 19528 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: N 19528IN
В наличност
85,00лв.

* Налични BG Размери - Панталон:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Строгият дамски панталон в сив цвят е деликатно текстуриран с фино райе. Моделът е с прав силует и подхожда отлично на всеки тип фигура. Гъвкавият и лек панталон е изработен от естествена материя с високо съдържание на вълна и фини ивици с ламе.  Той е със слим силует и ще подчертае женствените извивки и ще извае фигурата ви. Неговата класическа модна линия го прави идеален избор за всякакъв тип тяло.
За изработване на панталона е използвана конвенционална тъкан за шиене на първокласни костюми, която е гладка, средно разтеглива, плътна и има приятна на допир повърхност. Основното предимство на панталона е способността му да запази първоначалния си вид без да полепва, да електрифицира или да образува гънки. Панталонът може да се носи с дискретен ръб за бизнес облик. Панталонът е подходящ за разходки в парка, пазаруване или забавления.
Изисканият и удобен панталон перфектно ще се впише с всички основни елементи на вашия бизнес гардероб, създавайки хармоничен ансамбъл с бяла или пастелна риза и сако с допълващ модел. Нашето предложение за вас е да го сдвоите със Сиво сако с каре от същата тъкан.  Ако се нуждаете от елегантна и удобна чанта, може да съчетаете това облекло с Розова дамска чанта с дълга дръжка и през рамо BAG 1169 PINK от нашата колекция! Предлагаме ви да добавите докосване на цвят и модел с Шал в розова основа с гоеметричен принт SL 497 PINK – GREY и да завършите погледа по стилен и изискан начин!
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Есен / Зима / Пролет

Дължина на панталона :
96 см
Състав на панталона :
80% Вълна 15% ПЕС 5% Еластан
Закопчаване :
С цип и копче
Модел :

Вълнен Панталон 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: