Блуза от вискоза в оранж B 19514 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: B 19514IN
В наличност
69,00лв.

* Налични Размери (XS - 2XL):

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Есента е период, в който всички се чувстваме готови за експерименти. Ако и вие искате да разнообразите гардероба и визията си, защо не заложите на чувствен и женствен портокалов нюанс – ярък, но все пак нежен оттенък? Предлагаме ви тази елегантна оранжева блуза от лека и приятна за тялото вискозна материя. Моделът е прав, със свободни седем-осми ръкави, завършени с маншет. Това нежно и феерично изделие с прелестни декоративни детайли ще ви дари не само с визуална, но и с тактилна наслада. Блузата ще извае фигурата ви и ще подчертае вашата женственост.
Естествената материя е деликатна на допир, непрозрачна и не образува гънки. Тя може да се носи с всички основни елементи на вашия гардероб за офиса като традиционни поли и панталони, както и с любимите ви дънки. С тази блуза със свободна и шикозна кройка ще се чувствате уверени и уникални, където и да отидете, а изисканата материя ще подчертае грацията на всяко ваше движение. Комбинирайте това изделие в ярък цвят с приглушени органични тонове, за да създадете представителна визия за всичките ви изяви.
Завършете по изискан и добре обмислен начин стайлинга си, като съчетаете бузата с Дамски дънки за всеки сезон от нашата нова колекция A/W 19/20 на е-магазина ни INISSES! Ако се нуждаете от елегантна и комфортна чанта, нашето предложение е Дамска чанта с дълги дръжки - бежово BAG 432 BIEGE от нашата дигитална витрина!
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Есен / Зима

Дължина на ръкав :
3/4 ръкав
Състав на блузата :
95% Вискоза 5% Еластан
Закопчаване :
С копче
Модел :

Дамски ризи и блузи 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: