Дамски костюм от сако с рокля JR 19511 - 513| 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JR 19511 - 513IN
В наличност
229,00лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Тази романтична и стилна комбинация, включваща рокля със сако в богат син цвят, е предназначена за красивите моменти и специалните поводи. Тя е конструирана от луксозно фина и нежна вискозна бленда със съдържание на еластан и полиестер. Костюмът създава неподправено усещане за елегантност и отличителен стил. Компетентното съчетаване на умело подбрани елементи, изработени от висококачествена материя и изящните детайли ще ви създадат чувство на увереност и ще затвърдят имиджа ви на най-елегантната дама в офиса. Романтичната визия на сакото и женствеността на роклята превръщат костюма в шедьовър!
Сакото е вталено, със симетрично закопчаване с метално тик-так копче, пришита върху изискан вграден колан с висока талия. Моделът позволява да се носи с ризи и блузи, прибрани вътре, в разнообразни стилове. Изисканият и отличителен дизайн е  проектиран с лаконична, заоблена яка, леко удължен силует и поразителни декоративни елементи. Страничните, симетрично разположени цепки, хармонизират с деликатно разкроените ръкави с дължина 9/10.Тъмният цвят го превръща в универсална и практична връхна дреха, лесна за комбиниране, както с поли и панталони в традиционен стил, така и с елегантни дънки.
Роклята е права, със средна еластичност, деликатно стеснена в областта на талията и с дължина над коленете. Тя е с класическа кройка, която прилепва плътно по тялото и подчертава всяка извивка. Роклята е със заоблено деколте, без ръкави и с изчистен дизайн, който подчертава нежността на ръцете, шията и раменете. Тя ще ви придаде изящество и грация във всяко ваше движение.
Добавете докосване на текстура, като присъедините към този тоалет допълващ аксесоар, като например, Шал принт цветя SL 495 от нашата дигитална платформа INISESS! Търсите ли си подходящ аксесоар, с който да завършите погледа? Нашето предложение за вас е Розова дамска чанта с дълга дръжка и през рамо BAG 1169 PINK!
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Есен / Зима / Пролет

Дължина на ръкав :
9/ ръкав
Дължина на роклята :
97 см
Състав на сакото :  59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Състав на рокля :
59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Закопчаване :
С цип и копчета
Модел :

Дамски Костюми 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: