Дамско карирано сако в сиво от вълна J 19526 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: J 19526 IN
В наличност
139,00лв.

* Налични BG Размери - Сако:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Сакото е с традиционна модна линия в цвят сив меланж и дискретно каре. Нашите дизайнери, разработили този модел, са използвали като стандарт, принципите за изработка на класически костюми в традициите на италианските майстори.
Сакото представлява комбинация от множество декоративни детайли.
Дизайнът е , двуредово закопчаване с луксозни копчета, облечени от същата материя и два функционални джоба с филетка. Класическата яка му позволява да го носите с официални ризи и блузи с различни видове деколте, а дължината му позволява те да се носят прибрани или оставени свободно отвън.
Елегантното и практично сако е изработено от фина и деликатна на допир тъкан и е украсено с дискретно ламе, което му придава съвременна привлекателност. Сивото сако е проектирано от плат с вълнен компонент, който не причинява дискомфорт дори при продължително носене и при топло време. То е проектирано компетентно с класическа вталена, стеснена кройка и е със средна дължина.
Ако искате да комбинирайте сакото с допълващ модел, може да го носите в ежедневието с Бяла риза с дантела! То лесно се съчетава с традиционни офис поли и панталони, като например, Сив панталон с каре, изработен от същата материя, създавайки перфектна визия. За по-хладните месеци, създайте елегантно текстуриран вид със Сив елек с каре от нашата есенно-зимна колекция!
Ние, екипът на INISESS, представляваме българска компания, специализирана в производството на бизнес ежедневни облекла за дамите с динамичен начин на живот. Ако не сте се уверили в първокласното качество и експертното изпълнение на нашите офис колекции от дамски дрехи, моля посетете ни в представителните ни магазини или пазарувайте от нас онлайн. При покупка на чанта или шал, когато поръчката ви е над 100 лева, ще получите безплатна доставка!
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Есен /Зима

Дължина на ръкав :
Дълъг ръкав
Дължина на мантото :
92 см
Състав на сакото :  80 % Вълна 15% ПЕС 5% Еластан
Модел :

Дамски Сака 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: