Дамски елегантен тъмно син панталон N 19512 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: N 19512IN
В наличност
85,00лв.

* Налични BG Размери - Панталон:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Нуждаете се от елегантен и комфортен панталон за вашите бизнес ангажименти и за ежедневието? Тогава този панталон в интензивен син цвят, изработен от вискозна бленда, съдържаща еластан и полиестер, е точно за вас!
Тъмно синият панталон е гъвкав и лесен за съчетаване с всички основни елементи на съвременния гардероб на активно живеещата жена. Семплият и лаконичен дизайн може да се използва като основа за широка гама тоалети в различни полуформални стилове като „business casual“ или over street“. Материята е фино текстурирана и е с нежен отблясък, създаващ ефектна игра на сенки и светлини. Дрехата е с права, класическа кройка, с вграден колан и гайки, функционални джобове и стандартна дължина. Вталената модна линия, високата талия и закопчаването със скрит цип и копче ще изваят фигурата ви и ще подчертаят женственото ви излъчване. Панталонът може да се носи за подчертан бизнес облик!
Този универсален и мултифункцоинален панталон е подходящ, както за вашите делови срещи, така и за свободните градски пространства. Благодарение на неутралния си цвят и изчистен дизайн, той се вписва с почти всички модели от нашата продуктова гама Дамски Ризи и Блузи. Панталонът се съчетава перфектно със Сиво сако с бордо и черни ивици с пепит от нашата нова колекция за предстоящия сезон. Ако искате да добавите стилен аксесоар, завършете погледа с Шал в бежова основа с геометричен принт SL 497 GREY – BORDO !
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

 Есен / Зима / Пролет

Дължина на панталона :
96 см
Състав на панталона :
59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Закопчаване :
С цип и копче
Модел :

Дамски Панталони 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: