Дамски вълнен костюм с панталон в сиво JN 19526 - 528 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JN 19526 - 528IN
В наличност
219,00лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Този строг бизнес костюм е изработен основно в сив сариран цвят с дискретно каре. Луксозно мекият и изтънчен плат, от който е проектиран костюма е с високо съдържание на вълна и фини ивици ламе.Той е изработен от вълнена бленда и е плътен, издръжлив и устойчив на гънки. Костюмът е подходящ за съчетания с ежедневно облекло с бизнес облик.
Сакото е с V-образна яка, която преминава в ревер, двуредово закопчаване и два функционални джоба с филетка. Материята има отлични свойства, включително мекота, гладка повърхност и добра разтегливост. Сакото поддържа перфектно формата си и осигурява свобода и гъвкавост през целия ден. Меката и приятна на допир тъкан няма да ви позволи да почувствате дискомфорт в по-топлото време, тъй като има добра дишаща способност.
Панталонът е с женствена висока талия, поради което горната част на облеклото може да се носи прибрана или свободно. Закопчава се с преден цип и копчета и функционални джобове. Вграденият колан с гайки подобрява прилягането на панталона върху фигурата. Строгият панталон с дължината на глезена ви позволява да го носите с обувки с различна височина на тока.
Всеки елемент на костюма е със средна еластичност, което означава, че седи перфектно на фигурата и не ограничава движенията. Може да добавите към този луксозен костюм докосване на текстура с Шал с розов геометричен принт в бежова основа . Ако се нуждаете от нова и стилна чанта, може да включите към този тоалет Дамска черна чанта тип торба BAG 253 BLACK!.
 
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Есен / Зима

Дължина на ръкав :
Дълъг ръкав
Дължина на панталона :
97 см
Състав на сакото :  80% Вълна 15% ПЕС 5% Еластан
Състав на панталона :
80% Вълна 15% ПЕС 5% Еластан
Закопчаване :
С цип и копчета
Модел :

Дамски Костюми 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: