Дамски костюм от сако със син панталон JN 19501 - 504

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JN 19501 - 504IN
В наличност
209,00лв.

* Налични BG Размери - Панталон:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Търсите ли си тоалет, с който да сте бляскави и оригинални, както в офиса от 9 до 5, така и на предстоящо официално събитие? Предлагаме ви костюм, състоящ се от класическо сиво сако и тъмно син панталон, които задължително трябва да имате във вашия гардероб за предстоящия есенно-зимен сезон!
Сивото сако с диагонални ивици в бордо и червено е идеален избор за прохладните есенни дни и началото на зимата. То осигурява отлична защита срещу студа и вятъра, благодарение на затворения отпред модел. Връхната дреха перфектно се съчетава с ежедневния гардероб за работа и свободното време. Изглежда хармонично в съчетание с панталони, дънки, къси и дълги поли.
Традиционният офис панталон е изработен от луксозно фина и мека бленда от вискоза, еластан и полиестер. Той се закопчава с цип и копче и е с дължина до глезена. Панталонът е най-добрият избор за офиса, ако от вас се изисква да ходите на работа с полуформален дрескод, както и за създаване на тоалети в модерен градски стил. Панталонът ще създаде стилна колаборация с бяла или пастелна риза за офиса или с шикозна ежедневна блуза.  
Предлагаме ви да комбинирате съчетанието от сако и панталон с допълващи дизайни от нашата категория Дамски Ризи и Блузи! Този тоалет от сако и панталон се комбинира перфектно с повечето бизнес чанти от нашата нова колекция, като например, Черна дамска чанта с дълга дръжка BAG 254 BLACK!
Ако още не сте се уверили в красотата и удобството на нашите тоалети, моля посетите ни в нашите представителни магазини или поръчайте от нас онлайн. При поръчка на чанта или шал, ще спечелите безплатна доставка до офисите на куриерската фирма, ако пазарувате над 100 лева!

 

Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Лято / Есен

Дължина на ръкав :
3/4 ръкав
Дължина на панталона :
97 см
Състав на сакото :  59% Вискоза 36% Памук 5% Еластан
Състав на панталона :
59% Вискоза 36% Памук 5% Еластан
Закопчаване :
С цип и копчета
Модел :

Дамски Костюми 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: