Дамски костюм от сако с пола JP 19501

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JP 19501IN
В наличност
212,00лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Класическото контрастно съчетание, е създадено чрез нюансиране на цветове. Модифицираният модел съчетава основния сив, кариран десен с контрастни ивици в бордо и син цвят. Изисканият костюм е конструиран от два елемента - сако и пола, които интерпретират традиционни кройки по модерен начин.
Не е възможно да не се превърнете в център на внимание с такъв грациозен и комфортен дизайн, като това сако, не само заради оригиналната кройка, но и благодарение на оригиналната материя, от която е конструирано. Закопчаването с дискретен метален цип е акцентирано с трислойни успоредни елементи, които  придават на сакото сложно текстуриран поглед. То е проектирано от деликатно карирана сива тъкан с декоративни диагонални ивици в бордо и черно.
Полата е права с дължина около коляното. Тя е изработена експертно и ще ви осигури чувство на увереност и уникалност във всичките ви изяви. Кройката следва стриктно гладките извивки на тялото и ще ви направи по-фини и по-елегантни. Декоративните детайли на полата повтарят украсата на сакото - дискретни ивици в контрастен цвят.
С този дизайнерски тоалет ще се чувствате заредени с добро настроение и динамика, където и да отидете! Той се съчетава с повечето модели от нашата категория Дамски Ризи и Блузи! Ако желаете да съчетаете костюма с дизайнерска чанта и да завършите визията си по уникален начин, нашето предложение за вас е Черна дамска чанта с къса дръжка и през рамо BAG 1174 BLACK!
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: