Абонирай се

Задължителни дрехи в гардероба на всяка жена

Публикувано от admin 12.03.2016 0 Коментар(а)

Винаги стилна, но не и разорена

 

 

 Да, тази максима е много подходяща за активната жена – тя работи, спортува, излиза с приятели, готви вкусно и здравословно, гледа деца и още, и още.

 Вижте задължителните дрехи, които всяка жена трябва да притежава, за да бъде стилна без да харчи всичките си пари.

 

 Бяла риза

 Тя е подходяща за офиса. В комбинация с панталон с висока талия или пък пола, както и делови обувки. Но може да се носи и с дънки и балеринки в ярък цвят, а този тоалет е подходящ за разходка в парка.

 

 Бежов тренч

 Дрехата е подходяща за есента и пролетта, когато времето не е много сигурно какво иска да бъде – топло или студено. Връхната дреха е универсална и може да се носи върху официални рокли и поли, дънки, клинове и т.н.

 

 Пола тип молив

 Подходящ избор за ден в офиса, когато се съчетае с подходяща риза. Заменяйки я с къс топ в ярък цвят, става отличен избор за разходка или среща с приятели.

 

 Кожено яке

 Черното яке от кожа е отличен избор за всеки повод – може да се носи върху рокля от дантела или пък най-обикновена тениска.

 

 Малка черна рокля

 Да не си помислихте, че ще я пропуснем. Няма начин! Задължителна е за всеки дамски гардероб, дори да я обличате веднъж годишно.

 

 Блейзър

 Класическата кройка на връхната дреха го прави прекрасен избор за много случаи. Може да се носи със слим дънки, панталон или пола в комбинация с копринена риза или бял топ.

 

 Обувки на висок ток в черно

 Даже и да не носите високи токове, поне веднъж ще ви се наложи да прибегнете до тях. Няма по-удачен избор от черни обувки на висок ток, а колко висок – вие решавате.

 

 Моряшко райе

 Блузата в моряшки десен в съчетание с тъмносин панталон или дънки, може да се носят както с обувки на висок ток в телесен цвят, така и с бели кецове.