Абонирай се

Цял ден на високи токове без умора- възможно ли е?

Публикувано от admin 23.10.2015 0 Коментар(а)

  Не вярвам да има жена, която да не харесва високите обувки. Но със сигурност има много, които трудно издържат с високи токчета цял ден. И аз съм една от тях. Имам толкова красиви модели, но те просто си стояха в шкафа, докато не започнах да следвам професионалните съвети на стилистите. Ето какво казват те:

 

 На първо място, за да имате красива стойка, трябва да залагате на качествени обувки, защото те имат по-меки и комфортни стелки, пасват много по-добре на стъпалата, съответно и ги поддържат много по-добре, а това определено улеснява ходенето.

 

 Класическите обувки стилето често са неудобни заради тънките си токове, тъй като тежестта на тялото пада върху него. Докато обувките с дебели и големи токове са изключително удобни, направо перфектни, защото имат по-добро разпределение на тежестта.

 

 Обувките на платформа също много облекчават ходенето. Самата платформа под възглавничките повдига предната част на стъпалото, разстоянието между височината на петата и височината на пръстите е съкратена и това ги прави много удобни. С тях наистина се ходи много лесно.

За високите сандалите всички знаем, че са доста неудобни. Но само тези, които не поддържат петата. Ако харесвате сандали на високи токове, трябва да избирате модели, които са със стегната пета, дори да са само с един придържащ ремък.

 

Един много ценен съвет, който задължително трябва да се спазва, е да сменяте обувките си. Ако ви се налага често да бъдете с обувки на висок ток, добре е да сменяте всеки ден видовете, с които разполагате. Не е хубаво да носите едни и същи обувки всеки ден, тъй като всеки модел има определени точки, които могат да причинят болки в краката.

 

И последния съвет е да прехвърляте тежестта върху външната страна на краката. Това означава, че трябва да се опитвате да стъпвате странично.