Абонирай се

Тенденции при обувките през 2016

Публикувано от admin 04.03.2016 0 Коментар(а)

Кои модели обувки ще са най-харесвани

 Всяка година има тенденции, които не е трудно да се забележат – те са навсякъде около нас – по модните блогове, по витрините на повечето магазини и т.н.

 Вижте кои модели обувки ще властват в модата тази година и спокойно може да се отправите да попълните пропуските си (някои модели бяха представени още миналата година).

 

 Тип пантофи

 Да, това е интересен модел – заострен връх, отворена пета и никаква височина. Те са удобни и леки.

 

Чехли

 Моделът е на висок ток с отворена пета и пръсти. Токът е дебел и осигурява нужната стабилност при ходене.

 

Боти

 Това не е типичният модел боти. Той е с отворени пръсти и пета. Височината им е до глезена, а материята, най-често, е велур.

 

Кецове

 Този неостаряващ модел обувки отново е на върху. И то не какви да е, а белите кецове. Те могат да се носят практически с всичко както с напълно спортно облекло, така и за една спортно-елегантна визия.

 

Обувки с връзки

 Висок ток, отворени пръсти и връзки. Това е доста смела комбинация, особено за ежедневието. Въпреки това е любима на много знаменитости. Успешно се комбинира с вечерен тоалет, а също и за офиса – с пола тип молив или деним.

 

Мери Джейн

 Класиката Mary Jane е идеален за работното ежедневие в офиса. Те са стилни, удобни, а тази година, и отново на върха.

 

Kitten heels

 Този модел е с интересна вариация през тази година. Височината им варира от 3-5 см., токчето е тънко, а десените са най-разнообразни.

 

Платформи

 Сандалите на платформа, също като миналата година, ще са изключително актуални. Различното тук е, че самата платформа е с еднаква дебелина както при пръстите, така и при петата. Каишките са изработени от текстил, а цветовете са типично летни – оранжево и дори неон.

 

Ресни

 Ресните и пискюлите при обувките тази година са една от модните тенденции. Те са забавни и впечатляват определено.