Абонирай се

Спално бельо на килограм

Публикувано от admin 28.09.2020 0 Коментар(а)

Ако сте собственик на хотел, хостел или къща за гости, може да разчитате от нашите оферти с преференциални цени на едро.

 

 

Включете декоративни детайли, за да придадете визуален интерес на стаите и гостите да се чувстват приятно, докато използват вашите услуги.

 

За да не се получи така, че детайлите да ограничат пространството, струва си да ги изберете в по-светли цветове. Разбира се, ако харесвате ярки акценти също може да ги интегрирате в декора на стаята, но и не трябва да има прекалено много от тях. Това е стая, която трябва да ви предразполага към спокойствие и релаксация.

 

Дизайнерите съветват да избирате вертикални модели. Тук работи същия принцип като при дрехите - те помагат за визуално разтягане на пространството нагоре, което означава, че то ще получи по-просторен вид.

Спалното бельо за хотели обикновено е в сияйно бял цвят и със семпъл и лаконичен модел. Пликът е с разрез за поставяне на завивката с по-голям отвор, чаршафите са с много по-големи размери, за да се подгъват удобно под матрака. Има много фирми в различни градове, които предлагат подобно спално бельо на килограм Пловдив, София, Варна и други.

 

Колко удобно ще се чувства гостът зависи от малките детайли. Ето затова комплектите спално бельо на килограм, предназначени за туристическия сектор, се изработват предимно от естествени тъкани.

 

Грижата за спално бельо за хотели също изисква специални правила. При пране трябва да се използват само висококачествени продукти, които могат да се отмият добре, но не разрушават тъканта. Използвайте меки перилни препарати без съдържание на белина и перете на нежен цикъл. Също толкова важно е дори един комплект, преминал през десетки изпирания да продължава да изглежда свеж и чист като нов. Недопустимо е по битовия текстил да има петна от вино или кафе или разхлабени шевове - всичко това е неприемливо за бизнеса в хотела и може да доведе до неприятен резултат. Най-малкото, следващия път, гостите ви да потърсят нов хотел.