Абонирай се

Повече самочувствие за ниските дами

Публикувано от admin 23.02.2016 0 Коментар(а)

 Колко различни сме хората- по визия, разбирания, чувства, преживявания, раса.. Всеки един е индивидуалност и е уникален в своето съществуване.  Не трябва да се обвиняваме, ако природата не ни е дарила с мечтаното тяло, коса, лице и т.н, а да се опитаме да обърнем недостатъците в своя полза. За какво говорим? За хората, които са ниски, а желанието им е да имат стройни крака и хубаво тяло.

 

 Ще дадем няколко идеи на точно този тип жени, така че това да не се превръща в проблем, влияещ на самочувствието им.

 

 Носете дрехи от един цвят – при ниските жени експериментите с цветни дрехи не се препоръчват. Необходимо е да се създава впечатление за непрекъсната вертикална линия, като се подбират еднакви цветове, както на блузата или ризата, така и на чорапогащника или панталона. Избирайте тъмнозелено, мастилено синьо, черно, цвят бургунд. Ако все пак искате да облечете тоалет от два цвята, то нека да са в близки тоналности.

 

 Изберете блузи с деколте с V-образна форма. Така шията ви ще се издължи и това зрително ще създаде илюзия за височина. Дрехи на райета имат подобен ефект.

 

 Слагайте високи обувки – дори само 5 см ток прави краката да изглеждат по-високи и слаби. Съчетавайте умело цветовете с дрехите, избягвайте ярки нюанси, заложете на простите форми.

 

 Не носете панталони с маншети и поли с дължина до коляното. Този тип дрехи скъсяват фигурата. Същият ефект има и големия колан върху дънките.

 

 Роклите и полите трябва да са с дължина над коляното. Рокли с отворени деколтета са подходящи за ниски дами, а правилото за полата е тя да е вталена, тъй като широки и разкроени поли снижават фигурата.

 

 Ако имате желание да носите дълги поли до глезена, изберете права, едноцветна пола, без излишни елементи по нея.

 

 Панталони с дължина до прасеца са абсолютно забранени за ниските жени. Те правят краката по-дебели и взимат от дължината на тялото.

 

 И все пак необходимо е да се харесваме такива, каквито сме, защото както една българска поговорка казва „ По-дрехите посрещат, по ума изпращат“, важното е да бъдем добри хора.