Абонирай се

Подходящи дрехи за среща - роклята

Публикувано от admin 03.03.2016 0 Коментар(а)

Кои дрехи да изберем, ако отиваме на среща с любимия

 Независимо дали сте заедно от скоро или пък имате дългогодишна връзка, за срещата с любимия винаги трябва да изглеждате прекрасно. Това е не само добре за вашето самочувствие, но е и ласкателство за него.

 

 С това, че сте се погрижили да изглеждате красива – избрали сте хубав тоалет, имате прическа и лек грим, му дава още едно свидетелство, че се интересувате от него. Страхотен гъдел.

 

Роклите

Едва ли има по-женствена дреха от тях. Разбира се, стига да прецените дължината правилно.

 

Дължината

Изключително късите рокли, тип туника, често не постигат правилния ефект, ако не ги комбинирате с плътен клин или чорапогащник.

Дължината малко над и до коляното са най-добрия и универсален избор. Въпреки това може да заложите и на дълга до средата на прасеца или глезените дреха.

Намекнатото е много по-впечатляващо от свободно показаното – това важи за всички дрехи.

 

Кройката

В зависимост от сезона може да заложите на рокля с дълъг, къс или без ръкав. За лятото са подходящи моделите с тънки презрамки.

Може да заложите на права рокля, която не акцентира особено върху формите, но пък е много удобна и създава усещане за загадъчност. Въпреки това, ако желаете може да сложите широк колан на талията. Това винаги стои добре, независимо от вашите размери.

 

Цветът

Подходящите дрехи за среща не е задължително да бъдат в неутрални цветове. Въпреки това черното винаги е класика, а ако срещата е скоро или не знаете къде ще отидете, заложете на малката черна рокля с подходящите аксесоари.

В другите случаи ползвайте наситени и дори смели цветове – синьо, червено, флорални мотиви и всеки ваш любим цвят.

 

Връхни дрехи

В зависимост от сезона може да комбинирате роклята с палто или яке. Подходящи са коженото и дори дънково яке.