Абонирай се

Перфектният стил изисква...

Публикувано от admin 16.10.2015 0 Коментар(а)

Перфектният стил не означава да се обличате по последна мода. Перфектният стил е индивидуалния стил, той трябва да показва личността. За перфектен стил се изисква усет, но въпреки това има някои правила и тънкости, които не бива да се пренебрегват, за да бъде той безупречен.

 

 Ако искате винаги да имате забележителна визия, трябва да се научите да съчетавате правилно кройките, материите и цветовете. Професионалните модни стилисти съветват 70% от облеклото да бъде базово, а едва 30% може да бъде по-ярко, по-дръзко и актуално. Ето защо вашият гардероб трябва да притежава следните класически елементи:  

 

 -Два чифта дънки.

Трябва да имате едни тъмни и едни светли дънки, изчистени модели, за да подхождат на почти всичко, което носите. Те трябва да ви стоят безупречно, да подчертават красотата и прикриват недостатъците ви.

 

 -Два броя ризи

Една бяла и една черна. Заложете на ризи от плътни материи със съдържание на еластан, тъй като стоят изключително добре.

 

 -Пола тип молив

Този модел пола подхожда на абсолютно всичко. Идеална е за ежедневни и вечерни поводи, а тялото с нея изглежда супер стройно и елегантно. 

 

 -Дамски костюм от две части: сако и панталон

Никога не е излишен. Тъмен или светъл- решавате вие. Но знайте, че светлите тонове са по-подходящи за летните дни. Костюмът създава имидж на бизнес дама. Освен това винаги може да носите сакото и панталона отделно, в комбинация с други дрехи.

 

 -Коктейлна универсална рокля, която да можете да комбинирате с всякакви дрехи и обувки и която да ви помага всеки път, когато нямате актуален тоалет за някое по-важно събитие.

 

 -Два чифта задължителни обувки- бежови и черни стилето със средна височина на тока. Тези универсални модели винаги ще ви представят в най-добрата светлина във всяка една ситуация, но само при условие да бъдат качествени.

 

 -Голямата дамска чанта от естествена кожа е задължителен елемент от дамския гардероб.