Абонирай се

Облекло според хороскопа – какво е точно за теб

Публикувано от admin 11.01.2018 0 Коментар(а)

Знаете ли, че с помощта на хороскоп може не само да разберете какво ви очаква в следващата седмица, но и да изберете своя гардероб? Оказва се, че някои цветове отговарят на този или на онзи знак от Зодиака, докато други не го правят.

Да видим какво е това. Представители на различни знаци на Зодиака принадлежат към четирите елемента, които до голяма степен определят характера на техния характер. Как може зодиакалната принадлежност да повлияе върху избора на дрехи?

Воден елемент (Рак, Скорпион, Риби) - Водата е значително различна от представителите на други елементи. Представителите на тези знаци имат много солидни гардероби и с готовност сами обличат това, което вече е излязло от модата, но добре запазено. Тези хора са уважавани, разумни и икономически, които изобщо не са чужди на желанието да се обличат прекрасно.

 

Какви цветове са подходящи за знаци "вода"?

Жените с водни знаци трябва да избират дрехи в цвят - синьо, тъмносини, сиви цветове, както и тонални преходи от един на друг. Кафявите, бежови, лилави цветове могат да избирани в зависимост от ситуацията. Червеният е опасен за "водата", защото носи свръх енергия. Ето и един топ летен за представителката на воден знак: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/топ-летен.

Елемент на Земята (Телец, Дева, Козирог) - Знаците на Земята са по-близо до строги и ненатрапчиви стилове. Те съчетават елегантност, скромност и ретро елементи, което показва консерватизъм в дрехите. Като цяло, "земните", по-рядко от други, се връщат към модните склонности, сякаш подиграват своята краткотрайност. Жените подвластни на Земята обикновено имат голям гардероб, но в ежедневието често носят същия костюм или рокля.

Какви цветове са подходящи за "земните" знаци?

Най-подходящият цвят за представителите на тези знаци са – зеленото във всички нюанси. Също така добре им стои синьо (за предпочитане леко или средно насищане) като тази рокля на цветя. По-лошо приемани са - тъмно синьо, синьо, виолетово, сиво, гама от люляк цветя. Но червено, черно, жълто, кафяво, оранжево, розово и нюанси на бежово и бяло "земно" не се вписват.

Елементи на огъня (Овен, Лъв, Стрелец) - представителите на този елемент носят дух на водачество. Ето защо дрехите им могат да бъдат обикновени, но характеризиращи човек, силен в духа и тялото. Представителите на този знак се отличават с ефективност, затова в гардеробните си имат костюми, строги рокли, прави поли. Те са по-подходящи за техните собствени творения.

Какви цветове са подходящи за знаци на "огъня"?

Жените на огъня предпочитат да избират червено (от червено до бургундско), кафяво, жълто, бежово. Рядко, тъмни цветове. Показанията "Огън" често използват всякакви контрастни цветови комбинации, но те трябва да имат червени нюанси. Не трябва да злоупотребявате със синьо, синьо, зелено. Обикновено тези цветове потискат динамиката, ефективността, енергията на тези дами, причиняват вътрешна апатия, нервни шокове, които могат да доведат до заболяване.

Елемент на въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) – представителите на знака "Въздухът" не са толкова консервативни и традиционни, колкото другите знаци. Нищо чудно, че те често се наричат ​​"деца на революции и превратите". Това ясно се проявява в чувството за цвят, където има динамизъм, но няма нищо стриктно и уредено. Представители на Air реагират бързо на променливостта на модата.

Какви цветове са подходящи за знаци на "въздух"?

Тук се отнасятвсички модели на ивици, които задължително трябва да бъдат на бяло: този цвят трябва да заемат не по-малко от 40-50% от цялата гама от цветове. За тъмносин, синьо и ярко-зелено трябва да се знае, че определено не са техните цветове.