Абонирай се

Най-добрите идеи при модните аксесоари за летния сезон, директно от модния подиум

Публикувано от admin 22.03.2016 0 Коментар(а)

 Седмиците на модата в големите градове на Европа не представят само новите колекции и решения в облеклото, но и предлагат сериозен поглед към редица модни аксесоари, които ще съпътстват модните решения за предстоящите сезони.

 

 Любимите чанти с лого, кожени шапки, стилни бижута... всичко е там, на подиума.

 

 Много силно впечатление прави втъкаването на аксесоарите в общата стилистика на облеклото. Очила, чанти, брошки, дори шапките носят мотивите, украсата, шарките, ресни и ивици, които да са в хармония с облеклото.

 

 От модната седмица в Милано за 2016-та се забелязва, че акцентът пада върху дамската чанта. Страхотни и неочаквани решения и попадения при този моден аксесоар. Забелязва се силно квадратна, или правоъгълна форма, нещо като мини куфарчета, само че с украса, която далеч надхвърля въображението. Флорални мотиви, чанта като корица на книга, прозрачна чанта – дизайнерите нямат задръжки. Чантата като част от облеклото, а не отделен аксесоар – може дори да се каже, че чантата сякаш потъва в облеклото. Общо усещане за намаляване на обема на чантата.

 

 Флоралните мотиви се пренасят и при шалове и шапки, където различни платове се вплитат в цветна феерия от розово, червено и зелено – сякаш  около шията и на главата няма шапка, а истинско продължение на облеклото. Има много смели решения за шапки; като някои от тях напълно скриват косата, а други модели ясно подчертават прическите.

 

 При обеци и бижута, скъпоценните камъни не са достатъчни. Дизайнерите прилагат към тях материя, чието съчетание излиза от нормалните ни възприятия за този тип аксесоари. Различни възли, катинарчета и ключове – решения, които правят този тип аксесоари страхотни и забавни за носене.

 

 Брошки, катарами, клипс  са навсякъде по облеклото, като преобладават строги геометрични форми, кръг и триъгълник, често едноцветни.

 

 Все по-нови решения за различните модни аксесоари въплъщават в себе си страхотен дизайн и истински тренди подход. Качеството също е на много високо ниво благодарение на работата на топ бижутери и занаятчии и различни хендкрафт майстори. Можете да намерите най- различни стилистики, за да допълните всяко ваше облекло с усещане за стил и настроение.