Абонирай се

Мода и папараци

Публикувано от admin 07.12.2017 0 Коментар(а)

Не е тайна, че хората искат да виждат звездите от шоубизнеса облечени в техните модни дрехи. Хората дори превръщат облеклото на звездите в някакъв вид фетиш и са готови да си купят подобни дрехи, само и само да подражават на звездите.

 

От друга гледна точка хората, особено жените и момичетата, не обичат да носят дрехи, които да не са уникални за тях. Дори те не биха погледнали повече една своя дреха, ако видят друго момиче да я носи. И все пак, днес има официални фотографи, които вървят заедно с много модели от модния подиум и ги заснемат как вървят по улиците с изящно модно облекло.

 

Това разбира се е маркетинг трик, за да може дрехите на различните марки да станат още по-популярни и хората да видят, че тази мода може да бъде и улична, може да бъде част от ежедневието, а не само да виждат такива бляскави или странни съчетания по модните подиуми.

 

Така че днес можете да изберете вашите вдъхновения не само от модните подиуми, но и от улиците където звездите модели минават и платените папараци ги снимат. Можете да видите на улицата цялата бляскавост от модния подиум. Кожени палта с маркови рокли, съчетания на палто с панталони, интересни прически в тон с облеклото. Моделите показват новите маркови ботуши, чанти, комбинации на облекло с аксесоари и всичко, което искате да видите, но вече в градска среда, а не скрито от заслепителните светкавици на фотоапаратите около модния подиум.

 

Като млади момичета и жени, вие обичате модата и света, около нея и със сигурност такъв начин на поднасяне на модните колекции може да ви допада. Това може да ви накара да се осмелите и вие да приложите няколко модни трика и да се облечете за навън все едно сте били на модния подиум. Тогава може би ще намерите и вашите папараци, които да заснемат смелите ви решения. Защото така или иначе, вие знаете, че уличната мода и висшата мода слязла на улицата са две съвършено различни неща.