Абонирай се

Основни модни трендове есен-зима 2015-2016

Публикувано от admin 30.10.2015 0 Коментар(а)

От година на година и от сезон на сезон  големите дизайнери ни предлагат все по-впечатляващи тоалети, цветове и модни стилове. Някои остават верни на класиката стил, а други разчитат на смели и сложни експерименти. Но без да губим повече време, ви предлагаме да видим какво е модерно този сезон.

 

Мантии

Пончото си остава модерно. Някои са доста обемисти, други досущ като топли одеяла, а трети като леки и пухкави шалове.

 

Ретро стил

Носталгията по миналото е изразена с разнообразни зимни рокли- от модели в искрящи цветове до едноцветни, изработени от различни материи- платнени, вълнени или кожени.

Косъм

Една от основните зимни тенденции е космената покривка по дрехи и обувки, чанти, шапки, шалове и други аксесоари.

 

Цветна експлозия

Въпреки, че цветята не са типични за студеното време, някои дизайнери ни препоръчват дрехи, украсени с апликации, бродерии и флорални щампи. Тези дрехи правят визията по-женствена и са подходящи както за ежедневието, така и празнични вечерни събития.

 

Дълги рокли

Безспорно макси дължината чупи всякакви рекорди. Новото при дамските рокли е дължината им почти до земята, които успешно се комбинират с къси ботуши и ботуши до коляното.

Геометрични линии

Имиджа костюмите, панталоните, роклите, чантите, палтата, блузите, саката, полите и много други дрехи може да бъде подобрен с геометрични ивици и шарки.

 

Напластяване

Ако искате ли да изглеждате стилно и модерно, създайте колкото се може повече напластяване от тъкани и цветове.

Ресни

Дамите, които следват модните тенденции, да не се отказват от ресните. Те присъстват в студения сезон почти навсякъде.

 

Цветна кожа

Това е една от основните тенденции, която е включена в красиви дрехи в нюанси на розово, бордо, синьо, зелено, червено, лазурно и всякакви разноцветни варианти.

Обратно в детството

Един изключително интересен тренд с елементи, украсени с детски рисунки върху дрехите.

 

Мъжки стил и комфорт

Взаимствано от мъжката мода, извънгабаритните дрехи завладяват модния свят. Дрехите със свободни линии са изключително комфортни, а освен това прикриват и доста недостатъци. Подходящи са за всякакви възрасти, така че ако искате да се откроите от тълпата, заложете на по-голям размер.

Цвят

Тази зима за повече настроение заложете на повече цвят- поли, панталони, палта, якета, обувки, ботуши, чанти, аксесоари... Сред актуалните са синьо, оранжево, жълто, червено, зелено, розово, бордо.  

 

Ахроматични цветове

В сравнение с ярките, ахроматичните цветове определено са много по-стилни. Тоалетите в бяло и черно с в елегантен и дори в готически стил.

Животински принтове

Ботуши, стилни рокли, якета, палта,  оживени с животински принтове. По всичко личи, че тази тенденция скоро няма да отмине.