Абонирай се

Красиви всеки ден

Публикувано от admin 02.10.2015 0 Коментар(а)

Всички искаме у дома да ни бъде уютно и затова се обличаме в удобни анцузи, блузи, шорти, халати или пижами. Смятаме, че е нормално да носим стари, разтегнати и извехтели дрехи и сякаш хубавите и красивите не са задължителни. Тях ги пазим за навън, където искаме да се покажем пред хора, които изобщо не познаваме. Но понеже в къщи ни виждат само най-близките и скъпи за нас същества, пред можем да бъдем размъкнати. Но правилно ли е това? Така искаме да останем в техните очи?

 

 Да, старите дрехи са удобни и не ни се иска да ги изхвърлим, но те не са красиви и с тях изглеждаме повлекани. Мъжете започват да свикват с този образ и след време каквито и старания да полагаме, няма да можем лесно да го изличим от тяхното съзнание.

 

 Една жена трябва винаги да бъде привлекателна. Но това пък съвсем не означава, че трябва да отиде в другата крайност като се облича прекалено разголено в прозрачни дантели, къси халати и дълбоки деколтета.

 

 В желанието и стремежа си някои жени да изглеждат съблазнителни и да се харесат на всяка цена, ги прави неуверени в себе си. Ако си мислите, че мъжете харесват това, лъжете се. Факт е, че ако жената е с изкусително бельо от сутрин до вечер, за мъжа е голямо удоволствие, но... само за няколко дни. Ако сте постоянно в този вид, ефектът няма да бъде същия и няма да бъдете толкова привлекателни. Еротичното облекло никак не е подходящо за приготвяне на вкусна вечеря, а всички знаем, че за мъжа храната е толкова важна, колкото и добрия секс.     

 

 Домашните дрехи могат да бъдат красиви и едновременно комфортни, ако ги купувате с тази цел. Избирайте добре оформени свободни кройки, качествени материи, семпли и стилни, без излишни детайли и шевове. Няма значение, че ще ги носите само в къщи. В същност- има значение, защото любимите ви хора заслужават да Ви виждат красиви всеки ден!