Абонирай се

Как дамите да изберат дънки според тяхната фигурата?

Публикувано от admin 25.04.2016 0 Коментар(а)

За да изберете модел, който да Ви стои перфектно, трябва да се съобразите с Вашата фигура.

 

Ако имате крушовидно тяло (женствени бедра, талия тип оса и теснички рамене) - то тогава на Вас са ви необходими дънки, които ще правят долната част на тялото Ви визуално по-лека. Търсете модели с по-ниска талия, леко разширени от коляното надолу или стрейт. Също така, много ще Ви отиват модерните дънки тип "бойфренд" - свободно спускащи се от бедрата, провиснали и в отпуснато състояние. Забравете за модели с много декоративни детайли.

 

"Слънчев часовник" (тъничка талия, обемисти гърди и бедра) - ще Ви подхожда всеки модел. Но ще изглеждате особено добре в тези, които наблягат на най-атрактивната част на Вашата фигура. Тесните опънати дънки са добър пример.

 

За фигура с правоъгълна форма (бедрата и раменете са почти равни а талията не е особено силно изразена) са подходящи модели с  акцент върху задните ви джобове. Те ще Ви подпомогнат да направите формите си по-секси. Дънките трябва да бъдат строго по фигурата и е за предпочитане да са тип обърнат конус.

 

"Ябълка" (закръгленост както в талията, така и в ханша) - това не е проблем. Ще Ви подхождат дънки в тъмни окраски, плътно прилепнали до кръста и малко свободни в ханша. Широкият прав крак визуално ще направи талия Ви по-пропорционална по отношение на бедрата. Диагоналните и големи задни джобове, както и широкият колан, също ще Ви направят да изглеждате по-крехка.

 

Фигура тип "диамант" (тънички крака, теснички рамене, но пък талията не е тип оса). Изострени дънки с хлабав ханш са перфектни за Вашето тяло. Изберете модел със силен акцент върху джобовете (както предните и така и задните), и разбира се дънки с по-висока талия. Тя визуално удължава краката и придава атрактивни контури на бедрата.

 

Ако мислите, че тялото Ви е обърнат наопаки триъгълник, то вие имате теснички бедра, тънички крака и широчки рамене. На Вас ви трябва баланс на фигурата! А това означава отклоняване на вниманието от раменете ви. Опитайте с по-широк в долната част модел. Такива дънки ще Ви направят визулно по-слаби и високи. Прави в тазобедрената част модели също ще Ви отиват. Фабрично износване или разнообразна декорация ще са във ваша полза.

 

Успех в избора!