Абонирай се

Фантастични чанти за съвременни жени

Публикувано от admin 04.01.2019 0 Коментар(а)

Има толкова много интересни модели в новите колекции за 2019 г., че е трудно да се избере най-красивата от тях. Затова ви предлагаме да се запознаете, не само с модните тенденции, но и с класификацията им по стилове.

 

Моделите чанти могат да бъдат обемни, средни по размер или компактни. За бизнес костюм, ако трябва да носите лаптоп или документи във формат А-4, най-подходящи са чантите с правоъгълна форма. Най-консервативната форма е тази със заоблени ъгли, така че да изглеждат по-женствено.

 

Тъй като чантата, подобно на всеки друг аксесоар от тоалета, следва да съответства на високия професионален статус, елитните марки представят модели, изработени от кожа на влечуго. Най-често това са кожа от питон или лакирана кожа.

 

Други актуални животински принтове върху чантите са тези от леопард, зебра, тигър и т.н. Обикновено малките чантички с кожа на диво животно съпътстват вечерните тоалети.

 

Дизайните се украсяват със скъпи кожени и декоративни детайли и обикновено с метално лого на марката. Моделите най-често са с правоъгълна или трапецовидна форма. Всички модели са удобни и функционални благодарение на дългите им дръжки колани. Обикновено луксозните модели се предлагат в комплект с допълнителна дръжка, която може да се носи през рамо за по-небрежен ежедневен поглед.

 

За тоалетите в по-малко строг бизнес стил, модните дизайнери предлагат обемни чанти с по-мека форма и чанти с правоъгълна форма със странични детайли във формата на трапец. Те могат да бъдат изработени от кожа или велур.

 

Най-елегантните модели дамски чанти с колаж се изработват от кожа и скъпоценни камъни с дръжки от змийска кожа.

 

Ако предпочитате класически чанти със среден размер, можете да изберете чанта под формата на трапец с елегантни полукръгли дръжки от дебела кожа. Въпреки компактния си размер, те са доста практични.

 

За тези, които предпочитат ретро вдъхновения стил, който се е върнал на мода от, романтичните модели от 60-те и 70-те години, са добър избор.