Абонирай се

Дрехи, които мъжете не харесват

Публикувано от admin 11.03.2016 0 Коментар(а)

 Може и да ви се струва, че силната ви половинка нехае за начина, по който се обличате (е, стига да не е твърде провокативен), но във вашия гардероб има някои дрехи и аксесоари, които той не харесва особено.

 

 Ако го попитате направо, със сигурност ще отрече, за да не си навлича проблеми, но вижте по-долу и решете.

 

 В случай, че се колебаете какво да облечете за среща с ново гадже, тези съвети ще ви помогнат.

 

 Топове, бюстиета и рокли без презрамки

 Да, може да изглеждат секси на картинка, но реалността е друга. За да стоят на място, дрехите без презрамки са много стегнати. Те подчертават талията, но сплескват бюста неимоверно. А това не е много красиво, нали?

 

 Панталон със смъкнато дъно

 Те изглеждат сякаш сте облечена като ханъма, но без останалите положителни ефекти. Този тип панталони не се харесват на мъжете, не стоят красиво, нито секси, а изглеждат направо противно.

 

 Къси панталонки с висока талия

 За дамите това може да е похват да направят краката си да изглеждат по-дълги, но според мъжете са просто недоразумение. Какъв е смисъла да се показва толкова много от бедрото, а да се покрива красивата извивка на талията. Едва ли ще разберат мотивите на жените.

 

 Гащеризони

 Дънковите гащеризони, няма защо да се лъжем, се асоциират с бременните жени. Другите модели пък изглеждат странно и нефункционално за мъжете.

 

 7/8 панталони

 Мъжете не намират за красиви дрехи, които изглеждат сякаш са ви умалели.

 

 Огромни очила

 Моделите, които закриват повече от половината лице и стърчат с по няколко сантиметра встрани, никак не се нравят на мъжете, а и на много жени.

 

 Обувки с висока платформа

 Нежните дамски стъпала с фин глезен изобщо не стоят добре с груби сандали с дебела платформа.

 

 Гладиаторски сандали

 Мъжете не ги одобряват, тъй като се асоциират с воини, битка с животни и т.н., а когато отидете на среща с тях и сте обути в подобни сандали – някак изглежда все едно отивате на война.