Абонирай се

Подобрете стила си с няколко лесни модни съвета

Публикувано от admin 14.10.2015 0 Коментар(а)

 За добрия стил нямате нужда от голяма банкова сметка, нито пък да следвате ревностно модните тенденции. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат:

 

 Независимо дали отивате някъде, независимо къде и независимо дали сте си в къщи, винаги се обличайте добре. Добрият външен вид създава позитивно чувство и зарежда с положителна енергия, а това ще ви помогне да изпълнявате ежедневните си задачи с много ентусиазъм.

 

 Разчистете гардероба си от всички ненужни дрехи, които не носите по една или друга причина. По този начин ще оставите място за новите дрехи, които ще закупите в бъдеще. Освен това така по-лесно ще прецените колко тоалета са ви останали и дали имате нужда от нови.

 

 Всички знаем, че класиката винаги е на мода. Ето защо е важно в гардероба ви да присъстват класически дрехи, които ще можете да съчетавате с всяка една по-актуална. Набавете си задължителните за всяка една дама облекла, които да можете да използвате повече от един сезон и които са подходящи за всякакви събития.

 

 Всъщност, каквото и да правите, уверете се, че притежавате хубаво палто, кашмирена жилетка, класически дънки, класически панталон и класическа бяла риза. С тези дрехи никога няма да сгрешите, тъй като винаги са актуални.

 

 Едно от най-важните неща е да сте наясно с формата на тялото си. Само тогава ще избирате подходящите дрехи за вашия тип фигура.

 

 Познавайки формите на тялото си, вие ще можете да избирате дрехите си по най-разумния начин, защото ще знаете какви модели ви подхождат и винаги ще знаете какво точно искате.

 

 Научете се да прикривате недостатъците си и да подчертавате предимствата си. Запомнете, че никой не е съвършен. Но всеки е уникален със своите визуални качества.



 Важна част от всяко облекло са хубавите обувки и чанта. Независимо с какво сте облечени, те винаги привличат вниманието.

 

 Модата сте вие. Тя изцяло е свързана с вашата нагласа. И ако вие не се чувствате комфортно в дрехите си, тогава няма да имате достатъчно самочувствие, а това ще окаже влияние върху вашето излъчване и цялостния ви външен вид няма да изглежда добре, дори да носите най-скъпите дрехи.