Абонирай се

Най-често срещаните грешки, при избор на дамски парфюми

Публикувано от admin 06.10.2017 0 Коментар(а)

Всяка жена крие в себе си чар и качества, които я отличават от всички останали. Грижата за себе си, изборът на дрехи и аксесоари, могат значително да откроят най-хубавите ни черти. Парфюмът обаче е  този „малък“ помощник, който успява напълно да подчертае нашата уникалност и да накара другите да ни забележат. 

В търсенето на перфектния за нас парфюм почти на всеки се е случвало да прави грешки. Днес ще ви представим някои от най-често срещаните и ще ви дадем насоки как да изберем най-доброто за вас.

Ароматът играе ключова роля, когато избираме парфюм. Той обаче е нещо относително, защото се свързва с нашето обоняние и съотетно нашите предпочитания. Така, ако вземете един например „тежък“ аромат, на много хора, той няма да допадне и дори ще ги отблъсне. На други обаче ще им хареса изключително много и ще искат веднага да си го купят. Възприятията на всеки са различни и асоциациите, които предизвикват у едни, при други може да са тотално противоположни. Ако избирате парфюм за подарък ви съветваме да вземете с вас някой близък до човека, който познава добре неговите вкусове.

Типът кожа е много важен фактор при тестване на парфюмите. Не се залъгвайте по хубавия аромат от ваша приятелка или непознатата дама на улицата. На вашата кожа същия парфюм може да ухае съвсем различно. Това е така, защото при впръскване парфюмът се смесва с кожата и крайната комбинация не винаги е очакваната. Съветваме ви винаги да впръскате парфюма в някоя деликатна област и да изчакате няколко минути, за да установите реално как ухае той на вас.

Цената винаги е поставяна като един най-важните критерий в търсенето на парфюми. Дали сте от дамите, които държат на качеството и искат да притежават скъп, но дълготраен парфюм, или предпочитате по-честите, но евтини покупки, е изцяло ваше решение.

На парфюмерийните пазари в днешно време наистина може да намерите евтини парфюми, които ухаят прекрасно. Не се заблуждавайте обаче толкова лесно. След няколко месеца, ще усетите как парфюмът променя миризмата си и вече не ухае така, както сте си го закупили. Неговата дълготрайност е много по-малка от тази на един по-скъп, марков парфюм.  А те вече не са толкова далечни и скъпи, колкото си мислите, стига да знаете къде да търсите.

В онлайн магазин testerito.com ще откриете стотици парфюми на най-известните и доказали се марки, при това на много добри цени. Имате шанса редовно да се възползвате от различни намаления и промоции, които още повече ще смалят от цената. Така, без много усилия и хабене на нерви, ще се сдобиете с най-добрият парфюм за вас.