Абонирай се

Цветовете, които най-много подхождат на блондинките

Публикувано от admin 10.05.2016 0 Коментар(а)

 „Русо гладно нема“, но русо, облечено в не дотолкова хубави и добре подбрани дрехи, за съжаление има и може често да се намери. Подборът на визия и облекло според цвета на косата е основен, лесен начин да си намерите най-подходящите за вас цветове, без да е нужно да изпробвате всичко и да изпадате в ситуация на моден гаф. Всъщност, днес, самите ние ще ви дадем наготово – всички онези цветове, които е добре и желателно да носи една класическа блондинка.

 

Бяло

Бялото е универсално за всички цветове на косата, но когато говорим за блондинки, просто няма как да не се сетим за Мерлин Монро в нейната страхотна бяла рокля. Именно за този ефект става на въпрос тук – бяло и руса коса, идеална секси и стилна комбинация!

 

Розово, лилаво

Всички тези оттенъци и разновидности на цветовете от този вид са идеални за сладката и невинна ваша натура. Но не минавайте границата и забравете за червеното. Червените рокли определено не са за вас, но пък можете да пробвате с червен панталон, ако толкова държите на този нюанс. Тъмните лилави нюанси, между другото, са идеални за вашия вечерен тоалет, така че задължително ги обмислете.

 

Синьо и зелено

Така, е синя риза, зелена рокля, небесно синя тениска или резедава пола – това са все дрехи, които ще ви паснат просто защото очите ви най-вероятно са в този цвят. Все пак, не прекалявайте с тях, защото можете да си създадете баналния образ на глупавата блондинка, със сини очи и синя рокля на точки, която не се променя и никога не може да се възприеме като атрактивна или загадка за мъжете.