Абонирай се

Цветни лунички, огнени устни и слънце в косите

Публикувано от admin 25.02.2016 0 Коментар(а)

 Чували ли сте за цветни лунички? Да, говорим за луничките по лицето, които повечето момичета умело прикриват с фон дьо тен. От няколко месеца насам обаче това вече не е нужно, даже обратно - става модерно. Цветни лунички по лицето. Колкото и налудничаво да звучи, съвсем скоро ще започнем да виждаме тази тенденция сред младежите.

 

 Последният писък при гримьорите е рисуването на лунички от брокат, очна линия или течно червило. Често казано няма нищо по-хубаво от естественото, но когато хората кажат, че е модерно, значи е така.

 

 По отношение на червилото и маникюра нещата стоят в двете крайности. Ярки нюанси за устните и нежни за ноктите. За всички почитателки на червените устни се дава зелена светлина - от кърваво червено до доматени и черешови нюанси. Напълно натурални и нежни цветове ще бъдат хитовите за ноктите през лятото, като претрупаните, екстравагантни маникюри остават на заден план.

 

 2015 беше годината на рисуваните вежди. Днес  нещата стоят по друг начин. Забравете за тях и си купете молив за устни. Очертайте контурите на устата си и оставете веждите на мира.

 

 След буйните коси идва ред на укротените къдрици, прибрани ниско на опашка. Отново обаче ще са хит аксесоарите в косата – ленти, фиби, цветенца. Модерен цвят си остава тъмния шоколад, бургунд, лешник. Кичурите ще са бели, лилави и огнено червени. Техниката на оцветяване тип „Балеаж“ прави косите да преливат нежно в различни нюанси и ще бъде много актуална сред модните фризури. Подстрижка Long Bob пък имат повечето известни дами от Холивуд.

 

 Така с няколко думи обобщихме тенденциите в грима, косите и маникюра. Несъмнено  които и да изберете за Ваш фаворит, ще бъдете в крак с модата през тази година.