Абонирай се

Бални рокли 2016

Публикувано от admin 11.05.2016 0 Коментар(а)

 Броени дни остават до началото на абитуриентските балове и в този ред на мисли днес ще предложим на зрелостниците и техните родители някои прекрасни идеи за избор на тоалет. Добре е да сте наясно с модните тенденции за 2016, които са доста разнообразни и интересни. Ето топ 7 на най-актуалните модели за дамите.

 

 Дантела плюс флорални мотиви – дантелата тази година е хит, както и рокли на цветя и всичко свързано с тях. Не се колебайте да облечете именно тях, без значение дали ще са дълги, до коляното или секси къси.

 

 Втъкани мъниста, сложни шевици и интересни бродерии ще бъдат особено актуални в този сезон на абитуриентските балове. Рокля с бюстие от камъни и пайети плюс дълга пола ще Ви направи неотразими в така чакания ден.

 

 Рокля с гол гръб, изрязано деколте или дълбока цепка на бедрото – така ще покажете своята женственост и ще оставите нотка на загадъчност и ще провокирате любопитството.

 

 Изчистените линии си остават на мода и смело може да заложите на класическия вид рокля.

 

 2016 отново се оказва годината на принцесите. За тях са пищните рокли от тюл и сатен, с много бродерии и богати орнаменти. Доста звезди заложиха на тази визия през изминалата година и ето че отново роклите тип „Пепеляшка“ са хит за абитуриентите.

 

 Секси мини роклите не бива да се пренебрегват, защото те си остават на върха на класацията за топ предложения за завършващите през 2016 година. Късите рокли са за всички онези момичета, които искат да покажат своята индивидуалност и красота.

 

 Рокля върху рокля – това ще бъде може би черешката на тортата. Смело изберете модел, който да подхожда на пропорциите Ви, а що се отнася до цветовете – колкото по цветно – толкова по-добре.

 

 Така накратко събрахме най-актуалните тенденции за тази година в абитуриентската мода. Не забравяйте към желания тоалет винаги да носите усмивката си.