Абонирай се

Есенно – зимни модни тенденции 2015-2016

Публикувано от admin 01.10.2015 0 Коментар(а)

 Настоящата зима ще бъде доста снежна- това прогнозират синоптиците и затова модните дизайнери са се погрижили да бъдем стилни и секси с топли, комфортни и шикозни облекла.

 Ето кои дрехи трябва да присъстват в зимния ни гардероб, ако искаме да бъдем привлекателни и актуални:   

 Най-модерните палта за новия сезон са милитърите. Те са с двуредно закопчаване, дълги, къси или със средна дължина. Най-добре е палтото да бъде в черен или тъмно син цвят.

 Плетените рокли ще бъдат сред хитовите облекла през студените месеци. Не се притеснявайте, че не можете да плетете, тъй като големите модни дизайнери са се погрижили за това и предлагат богат избор от модели.

 Друг голям хит са ватираните пухени якета, които могат да се комбинират с абсолютно всичко. Някои модни марки ги съчетават дори с ватирани поли.

 Ако сте голяма фенка на модата, заложете на пола на ресни, защото тя ще бъде сред водещите изключително интересни тенденции. Моделите са с широки плисета, които създават усещането, че са нарязани.

 Ако Ви предстои официално събитие или още от сега планирате тоалетите си за Нова година, заложете на дълга и много блестяща рокля, защото тя ще бъде толкова актуална, че дори не подозирате.

 След известен застой се завръща цветният леопардов принт при дрехите. Той ще присъства почти навсякъде, а цветовете са най-различни и за предпочитане по-ярки.

 Тази зима фешън трендовете няма как да минат без черно- бялата комбинация. Геометричните мотиви като карета и всякакви геометрични фигури са любими на доста дизайнери.

 На гребена на модната вълна е следващата тенденция- кожа с косъм. Независимо дали ще е естествена или изкуствена, този сезон е идеалният момент да се разходим като ескимоси.

 Пастелните тонове са едни от водещите трендове, но успоредно с тях остават и неоновите цветове. Едните са подходящи за ежедневието, а другите за нощния живот.