Абонирай се

4 вида рокли, с които да разполага всяка жена

Публикувано от admin 04.05.2016 0 Коментар(а)

Любимата дреха на повечето дами е роклята. В това няма спор и няма нужда от дискусия. Но когато става въпрос за рокли, жените стават малко като...жените, купуващи си обувки. Имаме на предвид вредния навик да купуваме различни рокли, но да оставаме в положението да нямаме какво да облечем въпреки огромното изобилие. Идеята е обаче, както знаете, не да имате много, а да имате най-необходимото. След като се сдобиете с него, можете да продължавате да трупате бройка за удоволствие. Но до тогава, запознайте се с четирите вида рокли, с които трябва да разполага всяка жена – задължително!

 

Малка черна рокля

Няма нужда да говорим за нея, защото за нея говори цял свят или поне цялата мъжка половина от него. Това е роклята за секси поводи, роклята за специални вечери...

 

Специална официална рокля

Обикновено, поканите за сватби, кръщенета и всякакви подобни официални поводи идват в последния момент, когато нямаме време да се занимаваме с шопинг. Не е нужно и да го правите, ако имате универсална стандартна официална рокля за специални случаи, като и тук цветът може да е черен.

 

Лятната рокля за всеки ден

С нея ще ходите на плаж, ще се забавлявате с приятели в парка, а в лежерните и мързеливи дни дори можете да отидете и на работа. Тя е задължителна именно защото е универсална и артистична, т.е. за всеки ден, за всеки случай.

 

Зимната рокля

Обратно – има си и моменти, в които трябва да сме с рокля, но е прекалено студено. Тогава или се обричаме на адския студ и скапваме цялото си настроение, защото сме треперили и едвам сдържали, или просто слагаме панталона. Не е нужно – просто имайте една плътна, с дълъг ръкав универсална зимна рокля.

Източник:  http://kreditite.com/