Абонирай се

Часовникът – перфектен аксесоар за всяка визия

Публикувано от admin 18.06.2018 0 Коментар(а)

Всеизвестен факт е, че външният вид понякога лъже, но няма как да не се съгласим с това, че първото впечатление е изключително важно, а визията неминуемо заема важна роля в оформянето на първото впечатление. Да изглеждаме добре, да сме се постарали да имаме хубава прическа и подходяща комбинация на облеклото и обувките, понякога не е достатъчно. Особено ако искате не просто да направите добро впечатление, а да предизвикате УАУ ефект. Тогава е необходимо влагането на доста повече старание, креативност и внимание към детайла. А какво е детайлът? Аксесоарите, разбира се.

Изборът и съчетанието на идеалните аксесоари с вашата визия е истинско изкуство, което е не по-малко важно от модните тенденции. Можете да експериментирате с обеци, колиета, гривни, чанти, колани и какво ли още не, но… само ако сте жени. При мъжете, нещата са малко по-различни и по-трудно, но това не означава, че не можете да акцентирате върху визията си. Има един аксесоар, подходящ и за двата пола, който от десетки години насам е символ на изисканост, елегантност и добър вкус. Сещате ли се кой се той? Часовникът, разбира се.

Носейки на ръката си оригинален часовник, това няма как да не направи впечатление на вашите приятели, познати и колеги. Часовникът е най-подходящият аксесоар не само да покажете на останалите, че вие сте елегантен човек с усет към детайлите. Това е перфектната възможност да изразите личния си стил и предпочитания, дори когато сте на официално събитие със строг дрес код. Какво имаме предвид? Ако сте на официално събитие или бизнес среща, е съвсем очаквано облеклото, което сте подбрали, да е по-официално и елегантно, макар в душата си да носите дънки и кецове. Точно в този момент се появява часовникът. С голямото разнообразие от марки, модели, различни модни тенденции, електронни и механични начини на работа, часовниците могат да загатнат кои сте вие всъщност и какво харесвате.

Разнообразието от модели на оригинални часовници е толкова голямо, колкото може би никога преди. Можете да изберете от напълно изчистен дизайн на циферблата, по който дори липсват цифри, до сферичен часовник, който е своеобразна малка Земя. Можете да изберете метална, силиконова или кожена верижка, различни цветове на корпуса и куп други неща. Разбира се, цената също е определящ фактор при избора на часовник. Ако искате да се сдобиете с марков часовник, но някак си не можете да отделите твърде голяма сума, добра възможност е да потърсите ликвидационни модели. Така ще се сдобиете с напълно оригинален часовник, с който да подчертаете стила си, при това на цена, което е в пъти по-ниска от официалната.

А вие какви часовници харесвате? Ще се радваме да ни споделите и вашето мнение в коментари под публикацията.