Абонирай се

Туристическо спално бельо

Публикувано от smelio 06.11.2022 0 Коментар(а)

Спално бельо, възглавници и олекотени завивки за туристически обекти

Почти всички производители на спално бельо за туристическия сектор отчитат особеностите на използването на продуктите. Производството на спални комплекти започва на етапа на проектиране на продукта, който трябва да има повишена устойчивост на износване и да има представителен външен вид. Ето защо спалните комплекти се изработват от здрави и надеждни материали, които предпазват възглавниците, матраците и олекотените завивки от замърсявания и поемат всички механични влияния. Това удължава живота на всеки основен продукт за хотели и улеснява почистването и подготовката на леглата за нови гости. Производителите на спално бельо за бизнеса използват различни тъкани, но във всеки случай те трябва да осигурят комфортна среда за гостите и да издържат на многократно пране.

 

Характеристики и технологии

Производството на възглавници и завивки за хотели, освен по размер и приложение, не е много по-различно от това за дома. Възглавниците се шият според принципа на използване на двойно покривало. Горният калъф със закопчаване с цип е направен от смесен плат или друг естествен материал. Той предпазва вътрешния капак, директно запълнен с модерен, качествен пълнеж.

 

Производителите на спални комплекти за бизнеса също вземат предвид санитарните стандарти, които трябва да бъдат осигурени по време на използването на продуктите. Завивките и възглавниците за хотели изработени от професионален текстил, отличаващ се с високите си потребителски свойства. Така завивките с допълнителни калъфи от смесен плат се правят със синтетичен пълнител, който не се захабява и осигурява комфорт и топлина.

 

Производството на спално бельо, възглавници и завивки е изцяло насочено към задоволяване на крайния потребител – хотели, хостели и къщи за гости. Следователно производителите винаги предлагат продукти със стандартни размери с необходимите параметри. За завивките най-често срещаните размери са: 150x200, 200x200, 200x220. А за възглавниците: 50 * 70см и 70 * 70см.

 

Производителите на хотелски завивки и възглавници използват само екологично чист пълнител, който запазва формата си дори след голям брой изпирания. Производството на възглавници и завивки гарантира, че пълнителят не причинява алергии, дори при хора с предразположение към тях.