Абонирай се

Бунтарки срещу модата

Публикувано от admin 21.08.2015 0 Коментар(а)

Замисляли ли сте се, че да следвате бързо отминаващи модни тенденции понякога е пълна лудост. Гардеробът ви сигурно е препълнен с дрехи, които сте обличали само веднъж или никога.

В тази връзка две жени са изработили проект, целта на който е жената да се отърси о това болестното състояние. Жените по професия са модни редакторки - американка и германка. Те носят една и съща рокля с уникален дизайн всеки ден, през цялата година. От друга страна едната го прави заради експеримента, а другата жена с благотворителна цел. Самите рокли са изработени от иновационни материи, които през лятото държат прохладно, а през зимата топло, лесно се перат и гладят. Освен това могат да се комбинират с всякакви аксесоари.

Сигурно и вие сте забелязали, че въпреки многото дрехи, които имате, носите само няколко от тях. При това всякак сутрин си губите времето в размисъл за какво да облечете и накрая пак обличате едно и също. Останалите дрехи просто трупате и не ви се иска да изхвърлите. А това наистина е безсмислено. Най-добре е да се опитате да се излекувате от модните тенденции и да не им робувате.

Купувайте само това, което наистина ви е необходимо, което със сигурност ще носите. Само така няма да трупате ненужни вещи, а съответно и няма да произвеждате големи количества боклук. Пазарувайте от родни производители. По този начин ще пестите от транспортни разходи за евтини и ниско качествени дрехи от Китай, където условията на труд и безопасност са доста съмнителни.

Великата Коко Шанел е казала: „Модата преминава, но стилът остава.“ Затова си изградете собствен стил, който винаги да следвате. За да не се чудите всеки път какво да облечете, заложете на бяла риза, прав черен панталон, дамски костюм с пола, чифт дънки, които ви стоят добре и това, в което се харесвате. Разкрийте индивидуалността си с подходящите аксесоари, с които ще дадете нов живот на дрехите за разлика от последните модни тенденции.