Абонирай се

Петте най-популярни грешки, които ви състаряват

Публикувано от admin 01.01.2017 0 Коментар(а)

Кимбърли Соан, артистичен директор на Боби Браун, споделя кои са най-често срещаните грешки при нанасяне на грим. Тя също така дава лесни съвети към дамите и коригира как да се или да не се поставя грим.

Грешка # 1: Носенето на фондьотен, който не съответства на цвета на кожата.

За да получите най-подходящия цвят, когато изпробвате фондьотен, се уверете, че не е твърде силен.  Ако желаете  да постигнете подобен тен на шията и тялото си, може да получите този цвят, както на лицето с бронзант, без да се налага използването на фондация, който е твърде лек. Целта е да се свържете тена на кожата, като го смесвате равномерно.

Грешка # 2: Избор на червило, което е прекалено тъмно.

С напредване на възрастта, губите дефинираността в устните си, така че, за да изглеждате по-млади, вие може да използвате червило, което добавя пълнота.  Много жени чувстват, че те са твърде стари, за да се носят гланц за устни, но бляскавият завършек всъщност ще добави младежки малко по-младежки вид към цялостния професионален грим.

 

Грешка # 3: Очертаване само дъното на очите.

При прилагане на очна линия, опитайте се да нанесете продукта възможно най-близо до вашата линия на миглите, колкото е възможно, така че да изглежда като естествено разширение на миглите. 

 

Грешка # 4: Погрешно прилагане на сянката на руж твърде ниско на лицето.

Много жени не носят нюанс на руж, който добавя младост на лицето им. Някои избират кафяв цвят, защото мислят, че така добавят цвят и форма, но всъщност постигат единствено  кален, безжизнен и състаряващ вид, тъй като гримът просто си седи върху кожата им. Други жени често избират продукт, който е прекалено мек в цвят, който не личи и не може да изпълни функцията си.

 

Грешка # 5: Не добавяне на точен цвят при избор на молив за вежди.

Както може да се получи с възрастта, веждите си получат по-тънки или от дълги години на свръх-скубане, те просто не растат обратно. 

Източник: http://vsichki-krediti.com/