Абонирай се

Актуални цветове за есен 2015

Публикувано от admin 21.08.2015 0 Коментар(а)

През новия есенно-зимен сезон модните тенденции са вдъхновени от модата на 70-те години. Ще виждаме  както много изчистени, така и много пъстроцветни дрехи. Предложенията за студените месеца са наистина многообразни. Сред актуалните дрехи, които ще преобладават в гардероба на модерната дама, са панталони чарлстон, плисирани поли, чиято дължина е  до коляното,  прилепнали ризи и поло яки, много ресни.

В тази статия ще обърнем повече внимание на актуалните за сезона материи, цветове и шарки.

Абсолютен хит в края на годината ще бъдат палтата от агнешка кожа. Може да изберете едноцветно или ушито от няколко пъстри парчета кожа. Кадифето и плюшът ще бъдат сред най-предпочитаните материи за връхните дрехи.

Флоралните мотиви под формата на едри стилизирани цветя присъстват и през есенно- зимния сезон върху плътните материи.

Изключително актуални ще бъдат предимно кафявите тонове. Ако заложите на този цвят като основен във вашето облекло и го освежите с по-топли мени цветове, няма как да не привлечете вниманието. За този земен цвят най-подходящи са червените акценти. Можете да правите и по-смели комбинации с бежово- кафява гама и всякакви цветове.

Друг актуален цвят ще бъде сивият и всичките му нюанси.

Ако сивото и кафявото са твърде скучни за вас, може да заложите на оранжево и червено. Предложенията в тези цветове са безбройни, а най-актуалното съчетание с тях е розовият цвят.

Цветовете от синьо- зелената гама също са сред модерните за сезона, но най-доволни ще останат тези, които си падат по готика и грънджа, тъй като ще могат да се облекат от горе до долу в черно.

Комбинацията от черно и бяло е класическа и този сезон сред актуалните топ 10.

Снежно бялото този сезон е заменено с кремаво.

Сред всичките тези варианти не може да не си харесате поне един, който да бъде ваш до края на година и да бъдете актуални.