Абонирай се

Златни модни правила

Публикувано от admin 21.08.2015 0 Коментар(а)

Може би всяка бизнес дама се чуди понякога какво точно да облече за своята работа. Дънките естествено са подходящи за ежедневието, костюмът пък е прекалено официален, а роклята по една или друга причина не винаги е уместен избор.

В действителност, в зависимост от работното място и трите варианта са подходящи. Но има класически дрехи, които са идеални за всяка една професия и с тях може да съчетаете елегантното с ежедневното, така че да се чувствате комфортно и на ниво.

Ето защо винаги, ама винаги е най-добре да инвестирате в класиката. Има няколко неща, които никога не остаряват и могат да се комбинират с всякакви бижута, чанти и обувки в различни цветове.

Черпете вдъхновение от модните колекции на водещите световни дизайнери. На пръв поглед може да ви се струват странни, но ако обърнете повече внимание на отделните елементи, цветните съчетания, които понякога изглеждат твърде крещящи, ще бъдете винаги една крачка напред и ще знаете какво ще бъде модерно.

Ако искате да изградите имидж, никога не гледайте как се обличат по-младите от вас. Това е често допускана грешка сред бизнес дамите. Не казваме, че трябва да изневерявате на стила си. Напротив, винаги се придържайте към него. Но ако сте достигнали по-зряла възраст, правилно е да направите някои леки промени. Така например, ако късата пола е сред вашите любими дрехи, заменете я с пола тип молив. Ще бъдете много по-привлекателна и стилна.

Един от ключовите аксесоари са дамските обувки. С тях най-лесно и най-бързо можете да промените цялостната си визия: от такава за офис до визия готова за парти.  За бизнес стил са подходящи изчистени модели както със средна дължина на  токчетата, така и пантофки и ботуши от естествена кожа. Ако пък заложите на обувки с токчета в ярък цвят, ще промените напълно визията си.

Ако смесите елегантните дрехи със спортни, ще постигнете небрежен шик, а той винаги е бил на мода. Такава например е комбинацията от класически дънки със сако, удобни обувки и по-голяма чанта.