Абонирай се

Увеличете престижа на Вашия бизнес!

Публикувано от admin 20.04.2018 0 Коментар(а)

Увеличете престижа на Вашия бизнес!

Вие сте предприемач и имате малка или средна компания? Искате ли да направите фирмата си известна както онлайн, така  и сред потенциалните клиенти? Разбира се, като бизнесмен вече знаете, че това не е достатъчно. Например, ако отворите магазин за кафе или салон за красота  не е достатъчно, ако само подредите столове и маси и  нямаме подходящата реклама за това. Често начинът на всеки  предприемач е пълен с възходи и падения, и в самото начало трябва да бъдете търпеливи и да знаете, че Ви  трябва  упорство, за да успеете  да положите основите на добрия бизнес. За съжаление в първите шест месеца  се сблъскваме с първите препятствия и има вероятност  да имаме финансова нестабилност.

 

 Добре  е при предоставяната услуга и  качеството на продавания продукт да има план за комуникация и насърчаване на това, което имате да предложите за вашия бизнес.

Разбира се, всяко начало е трудно и често скъпо. И специалист по маркетинг и реклама също това би отговорил. И това е инвестиция, която мнозина не предвиждат и за която не разпределят средства. Ето защо проектът "Eлитна Фирма" е помощ за насърчаване и подкрепа на малки и средни предприятия, които отговарят на три важни принципа:

1. Фирмата Ви е била  на пазара най-малко 1 година  

2. В Интернет нямате  отрицателни материали

3. Уважавате  кодекса за морална и бизнес етика в работата си

 

Проектът има за цел да предостави на тези компании възможността да участват в сайта www.elitnafirma.bg  Всички  „Елитни Фирми „ ще се присъединяват към  онлайн платформата със същото име, където всяка компания ще има изграден профил (съдържащ име на фирмата, адрес, град, дейност,както   и възможност за качване на  снимки и местоположение)

 Как тези компании могат да се  присъединят към сайта? Всяка фирма ще бъде проверена с автоматизиран софтуер и тази първа оценка ще бъде последвана от ръчна проверка извършена от оператор.В последния етап фирмите  договарят  условията по  включването  в проекта за  членство  в Дружеството  „Елитна фирма“

Какво означава да бъдеш „Елитна компания“:

Всеки член на фирмата получава почетна степен за  участие в този проект  и официално писмо с поздравления от Координатора  на проекта на „Елитна Фирма“.На електронния профил на сайта ще има  персонализирано  лого,което  може да се изтегли и да се използва в различни източници на информация. Предлагат  се и статуетки „Елитна Фирма“,на които може да бъде изписано  и името на компанията  собственик на титлата.Задължение на наградените фирми е  Кодекса на поведение да се спазва и поддържа през периода  на управление на  компанията.

 

По този начин всеки предприемач има шанса да направи своя бизнес известен с помощта на тези инструменти, създадени от специалисти по комуникация. Всеки клиент иска да се обърне към професионалист,а конкуренцията във всяка област на дейност е изключително голяма . Когато потенциални клиенти търсят  компании за сътрудничество  биха  избрали  и предпочели компания,която е вече присъединена към подобна организация.

Прочетете повече за проекта тук www.elitnafirma.bg