Абонирай се

Пролетни, но универсални съвети за твоята дамска чанта

Публикувано от admin 01.09.2017 0 Коментар(а)

Пролетната чанта е част от цялостното пробуждане на гардероба, което идва с по-топлото време. Не, че другите сезони не ни предразполагат да си купим чантичка за душата.

Събудете стилът си с няколко лесни и достъпни стъпки:

  1. Нова чанта, нов късмет–мотото на сайта NovaChanta.comзаложете на нещо различно от обичайното, ако си купувате винаги твърде големи чанти, този път пробвайте среден размер, но наблегнете на съдържанието и относителен ред в нея. Ако сте минималист, то сега е сезон за нещо по-бохемско и обемно.
  2. Смел цвят с нов заряд – хайде стига с това черно! Даже да работите в адвокатска кантора, пак може да разчупите нещата със свежа чанта в красиви цветове. Съчетаването и подбирането с вкус са много ключови.
  3. Пролетно разчистване и пролетно поглезване – почти всяка от нас, държи при себе си чанта, която отдавна трябва да се изхвърли. Време е, направете го! Освободете място и си позволете да се влюбите в една нова красавица, която да носите с удоволствие.
  4. Предизвикайте себе си – не сте носила раничка от пети клас, рискувайте и си купете една вместо чанта за през рамото. Запазила сте младежки стил и дух, носите само раници вместо чанти? Хайде тази пролет да се пробудим, но и да пораснем малко, всяко голямо момиче, трябва да има и пое една солидна дамска чанта.
  5. Подари на друг, но си избери сама – повечето странни чанти, които имаме са подарък. Ако си решила да правиш подобен, бъди убедена какво харесва жената за която ще бъде. За да не страдаш от грешки и недоразумения, избирай и купувай сама своите дамски чанти. Старай се да не навеждаш околните на мисъл да ти подарят нещо, ако после не си готова да го уважиш и носиш.
  6. В ръка с модата - ако не сте от жените, които обичат да експериментират с обувките, то нищо не ви пречи да имате поне една смела дамска чанта или свеж елемент върху нея. Задължително оставете свой отпечатък върху дамската чанта.
  7. Разногледа работа  – добре е с едно око да следите тенденции, но с другото да не се забравя вглеждането във вашият и ндивидуален и все пак уникален стил.

 

Още полезни съвети на urlадрес:http://novachanta.com