Абонирай се

Обувката като подарък за жена

Публикувано от admin 11.09.2020 0 Коментар(а)

Ако искате да зарадвате дамата на вашето сърце, то чифт красиви и удобни дамски обувки ще я направят истински щастлива. С такъв подарък определено няма да сгрешите, защото те постоянно ще напомнят на любимата ви за вас и за милия ви жест.

 

Според психолозите, обувките са обект на тайно обожание от всяка жена. Те се нареждат сред всички останали романтични подаръци, които ще ви помогнат да спечелите сърцето на една жена.

 

Какви обувки са най-подходящи за подарък?

 

Изборът трябва да се прави, като се отчетат някой от най-важните детайли. Възрастта на дамата е един от тях. Няма да бъде много добра идея да подарите на младо момиче обувки, подходящи за по-улегнала дама и обратно. Затова внимателно обмислете стила, към който да насочите вниманието си. Ако вашата избраница е бизнес дама, то тогава изберете чифт по-строги обувки, като внимавате цветът да бъде съобразен със съответния дрескод – черни, кафяви, сиви или бежови обувки са най-добрият избор, на който можете да заложите. Разбира се, винаги можете да изберете и някой друг богат и стилен нюанс, например бордо, особено, ако сте сигурни, че дамата има подходящи тоалети и аксесоари с които да ги съчетава.

 

Новите обувки променят живота на жената

 

Според проучванията, когато подарявате обувки на някоя дама, стимулирате организма й да произвежда така наречените „хормони на щастието“. Ако я наблюдавате внимателно, ще откриете, че нейното настроение веднага се променя – става по-ведро и дори приповдигнато.

Обувките дават възможност на жената да демонстрира собствената си индивидуалност, защото, вероятно сте забелязали, но с различен тип обувки дамите изглеждат различно. Удобни, ежедневни, изискани и ексцентрични или модерни или класически – обувките ни определено показват как самите ние се движим през живота.  

 

Най-светлите празниците тепърва предстоят, така че вероятно вече мислите с какъв подарък  да зарадвате любимата жена. Ако ви се струва прекалено трудно да изберете правилните обувки, не се притеснявайте – можете просто да й вземете подаръчен ваучер и тя сама да избере този чифт, който най-много й харесва.

 

Източник: stemago.com