Абонирай се

Дамски чанти и обувки за сезона есен-зима 2015/2016

Публикувано от admin 21.08.2015 0 Коментар(а)

 Сигурно с нетърпение очаквате да разберете какви ще са новите модни есенно- зимни тенденции при дамските обувки и чанти за предстоящия сезон. В следващите редове ще разберете още преди да са изложени по щандовете.

 Както вече може би знаете, завърна се модата от 70- те години и дизайнерите черпят своето вдъхновение именно от стила и духа на 70- те.

 Сред най-актуалните модели ще бъдат обувките с дебел ток. Предложенията са най-разнообразни: както едноцветни, така и в красиви цветни съчетания. Основният  водещ цвят ще бъде тъмно червения във всичките му нюанси. 

 Черното както винаги присъства всяка година на всякъде. Няма как да мине модна колекция без този класически цвят. Той се съчетава с много други цветове и съответно с повече дрехи. За разлика от дамските обувки с цветни комбинации, черните са по-подходящи за работа в офис. Но ако целите да разчупите визията си, тогава спокойно може да изберете нещо по-цветно.

 В края на лятото и началото на есента се налагат дамските боти и ботуши с изрязани участъци и много ресни. С тези модели ще привличате внимание, тъй като са много красиви и ефектни. 

 Ако искате да се откроявате от тълпата, заложете на обувки с косъм. Те са сред хитовите тенденции тази година.

 Колкото до дамските чанти, новите модели се различават от старите с космополитния си привкус. Предложенията са с флорални щампи, които са изключително дръзки и сложни, но са много ефектни, тъй като се открояват предимно върху тъмна основа.

 При дамските дрехи актуалните цветове за сезон есен- зима са много близо до природата: кафяво, синьо- зелено, оранжево и червено са основните тонове. Също и всички нюанси на сивото. Заложете на дрехи, изработени от груби платове, както жакард, палта от агнешка кожа, също и дрехи с много брокат и апликации. При тях също преобладават флоралните мотиви.