Абонирай се

Модни якета 2017

Публикувано от admin 12.12.2016 0 Коментар(а)

Удивителни са модните идеи при връхните зимни дрехи този сезон! Дизайнерите са се постарали да ни изненадат със страхотни модели за една наистина прекрасна, изпълнена с пъстри цветове и меки материи зима. По отношение на якетата, един от най-актуалните модели се оказа този, във формата на пашкул, който беше представен в много от колекциите на дизайнерите. Изисканост, елегантност и практичност са трите най-подходящи определения, с които можем да опишем накратко тенденциите в зимните облекла за 2016-2017 година.

 

Силуетът, тип пашкул, е доста разпространен както при роклите, така и при палтата и осигурява отличен комфорт, обезпечава свободните движения и в същото време отлично запазва топлината. Той позволява да се облечете дори и с по-обемист пуловер под якето, тъй като то е достатъчно широко. Можете да съчетаете с прави и тесни поли, панталони, дънки, както и само с дебели клинове или чорапогащници. Огромното предимство се крие в това, че якето пашкул не прави фигурата по-обемна, а напротив подчертава женствеността, умело прикривайки недостатъците й.

 

За младите дами дизайнерите препоръчват пастелните оттенъци като бежово, бяло, розово, кафяво и пудра. Що се отнася до популярния син цвят, този сезон той по-скоро може да бъде причислен към цветовете-аутсайдери.

 

 Как да изберем най-подходящия модел яке?

За да се спрете на подходящия модел, вземете предвид предназначението му. Ако, например, държите да изградите по-строга и делова визия, избягвайте крещящите, неестествени цветове и ярки принтове. Добре е също така якето да е с по-голяма дължина. Тези модели подхождат на прави поли от всякаква дължина, делови панталони, а също и на толкова модерните в момента пуловери-рокля.

За по-свободна и не толкова официална визия можете да изберете късо, кокетно яке, с голяма качулка, украсена с пух. Моделите с колан са много елегантни и подчертават тънката талия и изваяни форми. Тези якета могат да се носят с всякакъв тип поли, панталони, клинове, както и дънки.